Archive for the ‘Uncategorized’ Category

ONEXOX pilihan untuk penjimatan

Alhamdulillah.. Setelah sekian lama tak update blog usang ni. Dapat juga luangkan masa dan diberikan idea. Walaupun hanya surirumah yang tugas hakiki menguruskan rumah dan anak-anak, aku tetap busy dengan bisnes ONEXOX dan kedaisiber. Baru sempat nak design web www.my1telco.com balik. Alhamdulillah ilham datang. Kalau tidak.. dah 2 tahun domain tu terperam dan jadi tempat […]

Selalunya lalu jalan Sekinchan, time lepas raya je. So susah nak beli mentarang sebab banyak gerai tutup. Kali ni memang ada rezeki nak beli dan rasa sendiri. Dah sampai rumah, cuci dulu kulit mentarang sebab berlumpur. Gambar yang saya tunjuk ni dah cuci. Tu yang nampak suci murni. Try rebus je dulu. Rasa not bad.. […]

UBATI KANSER KAEDAH AL-QURAN

Rasanya setiap orang tahu ’setiap penyakit ada ubatnya kecuali mati’.Tahukah anda  satu surah dari Al-Quran untuk menghancurkan sel-sel kanser? Sebenarnya ini adalah ilmu yang saya ingin kongsikan melalui tulisan Saudara Raflis Sabirin (semoga Allah memberi ganjaran setimpal atas ilmu yang dikongsikan) yang diterbitkan dalam Majalah Milenia edisi Februari 2010. 1) Amalkan MADU setiap hari dan […]

Salam Maulidur Rasul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS