Archive for the ‘Travel’ Category

Jalan-jalan makan angin: Istanbul

Cuti panjang Aidiladha di Khartoum tahun ni kitorang berjalan-jalan sekitar Istanbul. Kiotrang bertolak pada malam 7 Nov lepas. Sempat la kitorang beraya di kompleks. Bagi aku, Aidiladha lebih bermakna di sambut di tempat yang kita dah biasa berbanding di tempat lain. Kota Istanbul mungkin tak asing lagi kepada penduduk Malaysia. Flight kitorang 4 jam je […]

Inilah Khartoum!!!

Time jalan-jalan gi shopping, sempat snap beberapa pics.Boleh la nak tengok sikit-sikit. Aku pun belum khatam lagi pelajaran di Khartoum ni Click for larger image Burj Al-Fateh – Mercutanda terbaru Khartoum   Jambatan yang merentangi Sungai Nil Putih       Antara pemandangan di bandar Khartoum   Souk Makazi – salah satu pasar

Setelah menunggu 4 bulan untuk ke Sudan, akhirnya kami bertolak pada 13hb Mac 2009 jam 12.30 pagi. Alhamdulillah ramai yang hantar kami di KLIA walaupun waktu tu dah tengah malam. Family aku dari Taiping pun datang sama. Ramai yang tak tau kami nak bertolak malam ni sebab kami pun kelam kabut lepas dapat notis seminggu. […]

Cam best je kat Paris

Tengok je la gambar ni. Nanti kita buat gathering kat situ boleh???? Afiz gi Africa hari tu, transit kat Paris 10 jam selepas fly 13 jam.. Letih tu dalam flight. Rugi jugak kalau sampai Paris tapi tak gi town dia. At least ada kenangan dengan mercu tanda utama Paris. Nanti aku upload gambar lain ke […]

Picnic di Port Dickson

Gambar-gambar time picnic di PD last week(8th Sept) Abang demam pulak hari picnic ni.Pagi-pagi bukan main lagi dia siapkan baju dan seluar untuk mandi kat pantai.Tetiba je dia demam sebelum bertolak. Sampai PD terus lunch dulu kat Teluk Kemang. Tapi aku tak suka nak gi pantai situ sebab ramai orang.So kitorang patah balik lepak kat […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS