Archive for the ‘Technical’ Category

Canggihnya Samsung Galaxy S4

Best pulak tengok teknologi kat S4 ni. Cuba komen sikit apa yang bestnya. Antara spec S4: Display 5inch Full HD Super AMOLED (1920 x 1080) display, 441 ppi AP 1.9 GHz Quad-Core Processor / 1.6 GHz Octa-Core Processor The seletion of AP will be differed by markets Network 2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 […]

Ipad bertukar menjadi pink dan biru

* Gambar sekadar hiasan Gambar tak sempat snap sebab dah terlalu risau dengan keadaan screen yang haru biru macam tu. Tiba-tiba je. Nak kata sebab jatuh, tak juga sebab jatuh sebelum ni solutionnya dah tau. Puas juga la reboot beberapa kali. Tapi resultnya sama je, screen masih tak normal, bertambah pulak blinking. Last try, sebab […]

Entah kenapa kalau aku design website,aku mesti suka view guna Firefox. Itu pasal IE anti kat aku. Aku rasa bila aku view blog aku ngan IE, sure berterabur layout. Korang cemana? Ada beza tak view antara Firefox ngan IE? Please submit feedback supaya aku tau daripada pandangan korang. Kalau sesaper yang belum download Firebox,boleh download […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS