Archive for the ‘Sesajer’ Category

Buku bertemu ruas, chef tersohor Gordon Ramsay yang garang tu di ajar masak masakan Melayu.    

Betul ke boleh dapat duit betul-betul?

Alhamdulillah… selama ni saya tengok je orang dapat income dari internet. Ye la.. macam-macam cara ada kan? Kali ni memang tak pernah mengecewakan. Nak tengok bukti? Ini adalah screenshot income saya 2 hari lepas. Sebenarnya RM5 dah boleh cashout. Tapi takpelah.. saya bersabar sikit. Nak cukupkan RM10. Bukannya apa, Payout dia dalam USD sebab dia […]

First time blogging from android phone

Yeah.. dah install WordPress for android. Lebih mudah untuk post entry even tak guna laptop. Cara ni lebih mudah kan. Dulu masa otak ni penuh idea menulis, laptop pulak takde depan mata. Bila dah depan laptop, * hilang jabis idea tu terbang melayang. Pagi tadi masa tunggu van.. cuaca sejuk sangat. Sempat snap gambar ibu […]

No FACEBOOK Day

Hahahaha.. hari ni aku declare “No FACEBOOK Day” untuk diri aku sendiri. Hihihihi.. cuba dulu, 1st try hari ni.. kalau berjaya, every Friday is no facebook day for me. So, kalau ada hal penting, jangan PM dalam FB, hantar email terus. Update 22 Oct: YESS… berjaya 1 hari.. next week pulak.

Whatsapp untuk Nokia

Taraaa… Whatsapp datang lagi… kali ni phone Nokia pulak. Jom download. nanti kita boleh SMS free je. tapi make sure ada unlimited data connection. Memang Whatsapp ni akan sentiasa ONkan data kita tau. Download kat sini http://www.whatsapp.com/

Aduhh.. sakit leher…..

Bangun pagi tadi, tetiba rasa sakit kat leher. salah bantal la ni.. adoiiii.. alah.. biarlah.. mungkin sekejap je. okla nanti tu.. sesambil tu aku google gak solution untuk salah bantal ni. cuba.. tak menjadi.. try tido jap. bangun tido, makin teruk lak aku rasa. sampai nak pusing kiri kanan pun seksa. Makk.. tolonggg… Harap-harap lepas […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS