Alhamdulillah..

Setelah sekian lama tak update blog usang ni.
Dapat juga luangkan masa dan diberikan idea.

Walaupun hanya surirumah yang tugas hakiki menguruskan rumah dan anak-anak, aku tetap busy dengan bisnes ONEXOX dan kedaisiber.

Baru sempat nak design web www.my1telco.com balik. Alhamdulillah ilham datang. Kalau tidak.. dah 2 tahun domain tu terperam dan jadi tempat simpan file dan redirect link je.

Niatku buat bisnes ni untuk bantu lebih ramai orang berjimat. Tak percaya jimat macam mana.. boleh cuba. Simkad RM10 dengan RM5 kredit di dalam. Simkad ni takde kontrak.. jadi kalau nak port out balik, tak kisah.

image

Boleh hubungi saya 010-3100013 untuk info pasal prepaid ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...