Archive for February, 2013

Ipad bertukar menjadi pink dan biru

* Gambar sekadar hiasan Gambar tak sempat snap sebab dah terlalu risau dengan keadaan screen yang haru biru macam tu. Tiba-tiba je. Nak kata sebab jatuh, tak juga sebab jatuh sebelum ni solutionnya dah tau. Puas juga la reboot beberapa kali. Tapi resultnya sama je, screen masih tak normal, bertambah pulak blinking. Last try, sebab […]

Wow!!! boleh guna Whatsapp kat PC?

Bunyi macam menarik kan? Ye la.. saya ni baru kehilangan handphone kesayangan. Jadi, memang tercari-cari alternatif nak guna Whatsapp ni.  Terjumpa maklumat yang begitu menarik sekali yang boleh kita guna. Masuk web http://www.bluestacks.com dan download la application tu. Run installer tu. Agak lama juga nak install ni(depends kat PC gak kot.. hehehe..) Bila dah siap.. […]

Setiap wanita pasti ingin kelihatan menarik, tak kira tua atau muda. Menarik dan menawan tak semestinya waktu muda saja, walau berusia, sesorang wanita itu boleh kelihatan menarik dan mempesona. Kata pepatah Inggeris, ‘look great at your age’. Jadi petua di bawah ini boleh diamalkan oleh sesiapa saja, samada tua atau muda. Petua ini diajarkan oleh […]

JANGAN LIKE PICTURE SEMBARANGAN !

Translate : Haram “LIKE” Gambar Perempuan Tak Tutup Aurat, Macam Memberi Galakan Lagi Kepada Dia Untuk Upload Gambar Seperti Itu(Tidak Menutup Aurat). JANGAN LIKE PICTURE SEMBARANGAN ! Jika anda like gambar mereka yg tdak menutup aurat . Mereka mungkin akan menUPLOADkan gmbr mereka dgn lbih bnyk kerana mereka mungkin merasakan diri mereka lebih diperhatikan dgn […]

When I was a kid, my Mom liked to cook food and every now & then I remember she used to cook for us. One night in particular when she had made dinner after a long hard day at work, Mom placed a plate of bread jam and extremely burned toast in front of my […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS