Archive for April, 2009

Resepi Roti

Sejak stay sini makin menggila surf internet cari resepi. Maklumlah kat sini semua kena buat sendiri. Mana ada kedai boleh beli makanan any time macam kat tempat sendiri. Download la resepi roti kat bawah ni. PDF jadi malas la aku nak tempek sini.

Malasnya aku nak update blog

Semenjak dok sini, boleh kata setiap hari ada je aktiviti. Kira betul-betul bz la. Tapi masalahnya aku ni kurang idea nak mengarang, menjadikan aku malas nak update blog ni tiap hari. Hopefully aku diberikan kekuatan oleh Nya.    Birthday Bash Semalam ada Birthday Bash untuk kids yang lahir bulan April. Mei dan Jun. Wah.. ramai […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS