Archive for September, 2008

    Cantik berseri di Hari Raya. Promosi Raya MIOR khas untuk pelanggan yang dihormati . Sila dapatkan segera di kedaisiber.com. Tempoh Promosi 13 September – 14 Oktober 2008.   ┬áTestimoni MIOR yang ternyata hebat.

Say NO to Astro Ceria

Dah 2 hari aku tak buka Channel 611. Aku dah lock Channel tu. Sorry, aku bukan nak kondem sangat channel ni. Tapi aku rasa tak berfaedah pun cerita-cerita dalam channel ni. Kalau ada orang Astro yang baca ni, lantak la… kalau boleh keluarkan Channel ni dari FREE list. senang aku takyah blok lagi. Sejak anak […]

Aku masak makaroni je hari ni. Malas nak masak nasi. Makan sorang-sorang, masak apa pun boleh. Tak perlu nak ikut selera orang lain. Penat search resepi, pergi shopping then siapla resepi baru ni. Sumber: Kak Noor Masri Bahan-bahan 250 g macaroni } direbus hingga lembut toskan gaul dgn sedikit mentega Bahan inti 500 g daging […]

Ingat Tan Hong Ming tak? So Sweet…

Ingat tak lagi iklan ni. Aku suka sangat.

Ibadat Puasa

PENGERTIAN PUASA Takrif puasa dari segi istilah bermaksud menahan diri daripada makan dan minum dan perkara-perkara yang boleh membatalkan puasa mulai terbit fajar hingga terbenam matahari beserta niat. Dalil Wajib puasa Umat Islam yang mempunyai cukup syarat diwajibkan berpuasa di bulan Ramadhan bersandarkan dalil seperti berikut: Al-Quran: Maksudnya: Wahai orang-orang yang beriman, diwajibkan berpuasa keatas […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS