Archive for October, 2007

Alert: Taktik culik budak di Carrefour, JB

Daripada Email: Jika anda tiada anak kecil pun, tolong sebarkan maklumat ini kepada sesiapa sahaja. Kita tidak tahu entah siapa yang dapat diselamatkan dengan menghantar e-mel ini. Tolong beri sedikit masa dan hantar kepada kawan yang ada anak-anak dan cucu-cucu. Terima Kasih. Even if you do not have little kids, pass this one on to […]

Selamat Hari Raya Aidil Fitri

Tak sedar masa sekarang berlalu terlalu pantas. Baru je rasanya masuk bulan Ramadhan. Kini bulan Ramadhan akan meninggalkan kita. Kalau umur panjang,insyaAllah kita jumpa Ramadhan next year. Sori la wahai kawan-kawanku.Aku tak sempat nak hantar ‘real’ kad raya. Cuma electronic version aku bagi kat korang. Maafkanlah aku insan yang hina ini. Suzi, kad raya ko […]

Kak Kin

Semalam Kak Kin & family rumah aku.Kebetulan dia datang ambil kunci rumah baru dia kat developer,so terus datang rumah aku. Wahh.. rumah dah siap.Boleh la selalu Kak Kin lepak sini. Lepas ni best la sebab ada geng kat sini. Kalau tidak aku asyik terperap dalam rumah mengadap laptop ni. Aku cam biasa la,tak terpikir nak […]

SEJARAH AYAT KURSI

Ayat ini diturunkan setelah hijrah. Semasa penurunannya ia telah diiringi oleh beribu-ribu malaikat kerana kehebatan dan kemuliaannya. Syaitan dan iblis juga menjadi gempar kerana adanya satu perintang dalam perjuangan mereka. Rasullah s. a. w. dengan segera memerintahkan Zaid b sabit menulis serta menyebarkannya. Sesiapa yang membaca ayat Kursi dengan khusyuk setiap kali selepas sembahyang fardhu, […]

Family Meter

Jom cuba ramai-ramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS