Archive for September, 2007

Tag?? Hape tuh

Mai telah menge’TAG’ aku. Terimalah jawapan aku.. hehehe Instructions : **Start Copy** Tag Mode: 5 bloggers ((tak tau nak TAG saper.. )) 1st – You leave their blogs and post link and add to the list below. 2nd – Let the bloggers you want to tag know they been tagged by commenting in their blogs […]

Kisah lampau dan kisah hari ni

saper ingat rendang pucuk ubi yang Emi selalu bawak balik ke hostel dulu??? Aku pun teringat lama dah. Teringin nak makan. Tapi di Nilai ni takde pulak jual… atau aku yang tak jumpa??? Eh.. Nilai ni bukan Negeri Sembilan jugak ke?? Apsal takde ek?? Tadi aku balik Rembau jap.. sempat la shopping berbuka kat Pasar […]

Entah kenapa kalau aku design website,aku mesti suka view guna Firefox. Itu pasal IE anti kat aku. Aku rasa bila aku view blog aku ngan IE, sure berterabur layout. Korang cemana? Ada beza tak view antara Firefox ngan IE? Please submit feedback supaya aku tau daripada pandangan korang. Kalau sesaper yang belum download Firebox,boleh download […]

Ramadhan Wish

Picnic di Port Dickson

Gambar-gambar time picnic di PD last week(8th Sept) Abang demam pulak hari picnic ni.Pagi-pagi bukan main lagi dia siapkan baju dan seluar untuk mandi kat pantai.Tetiba je dia demam sebelum bertolak. Sampai PD terus lunch dulu kat Teluk Kemang. Tapi aku tak suka nak gi pantai situ sebab ramai orang.So kitorang patah balik lepak kat […]

Assalamualaikum

Hari ni aku cuba ber’blogging’ secara informal. Sebelum ni aku ada business blog,susah aku nak ceritakan perihal keluarga aku sendiri. Malah sebelum ni aku dah pernah punyai blog.Tapi rasa malas nak update.Hopefully aku akan rajin dengan blog WordPress.Nak setup memang mudah.Sapa-sapa nak suruh aku setup blog, aku boleh tolong buatkan. Kengkawanku sekelian,apa kata korang create […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AYAT 1000 DINAR



Universiti Teknologi Malaysia

.
rumah anak yatim

Pakar SMS




SUPER TIPS